Haber

İBB Meclis Üyesi ve Şoför Yaralandı, Zihinsel Engelli Hayatını Kaybetti

DÜZCE’de Anadolu Otoyolu’nda İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclis Üyesi Süleyman Ender Ataman’ın içinde bulunduğu ve sürücüsünün kullandığı otomobil, önce bir anda yola atlayan zihinsel engelli kişiye, ardından da bariyerlere çarptı. Kazada zihinsel engelli kişi hayatını kaybederken, Ataman ve şoförü Adem Ok ise yaralandı.

Kaza, saat 00.00 sıralarında Anadolu Otoyolu Düzce Turaplar mevkisinde meydana geldi. Ankara istikametine giden Adem Ok yönetimindeki 34 GA 5628 plakalı otomobil, bir anda yola fırlayan ve ismi öğrenilemeyen zihinsel engelli kişiye çarptıktan sonra bariyerlere çarptı. Otomobilin çarptığı zihinsel engelli kişi kaza yerinde hayatını kaybederken, araçta bulunan İBB Meclis Üyesi CHP Üyesi Süleyman Nadir Ataman ve şoförü Adem Ok da yaralandı. Yaralılar, kaza yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazada hayatını kaybeden zihinsel engelli şahsın cansız bedeni, savcılık ve polisin yaptığı incelemenin ardından morga kaldırılırken, tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu